Truckbröderna

Truckkort Eskilstuna
Truckutbildning Eskilstuna

Truckkort
Truckutbildning i Eskilstuna

Truckkort för dig som bor i Eskilstuna

Varmt välkomna till Truckbröderna – en säkrare truckutbildning
Truckkort är ett utmärkt sätt att få ett spännande och varierande jobb där du får bra betalt. Vardagen som truckförare kan se olika ut men det är för det mesta ett jobb där du regelbundet ställs inför roliga utmaningar och där du hela tiden har möjligheten att utvecklas. 

Med Truckbröderna som din instruktör och lärare kan du vara säker på att utbildningen går smidigt till och utförs enligt branschreglerna som finns. Vårt mål är självklart att alla deltagare ska klara utbildningen och vara på god väg till sitt nya jobb som truckförare.

Våra instruktörer har flera års erfarenhet inom branschen som truckförare och det reflekteras i vår pedagogik. 

Truckbröderna riktar sig som bor i eller i närheten av Eskilstuna och som är redo att ta första steget till ett nytt och spännande yrke.

Truckkort Eskilstuna Truckutbildning Eskilstuna

Våra truckutbildningar

Truckkort A

  • Låglyftande plocktruck
  • Ledstaplare
  • Låglyftande åktruck, stående/sittande
  • Låglyftare med eller utan åkplatta

Truckkort B

  • Motviktstruck
  • Åkstaplare, stående/sittande
  • Skjutstativtruck
  • Höglyftande plocktruck

Våra truckutbildningar

Norrköping

Truckbröderna arrangerar truckutbildningar i Norrköping.
Plats: Malmgatan 18, 602 23 Norrköping.

Falun

Numera erbjuder vi även truckutbildningar i Falun.
Plats: Centralvägen 42
791 46 FALUN

Nässjö

Regelbundna kurser arrangeras av Truckbröderna i Nässjö.
Plats:
Terminalgatan 6, 57 134 Nässjö

Västerås

Om du bor i närheten av Västerås kan du boka truckutbildning hos oss i Västerås.
Plats: Stenbygatan 2 721 36 Västerås

Truckkort Linköping Truckkort Norrköping Truckkort Jönköping Truckkort Kalmar Truckkort Falun Truckkort Borlänge Truckkort Mora Truckkort Gävle Truckkort Ludvika Truckkort Sandviken Truckkort Leksand Truckkort Sala Truckutbildning Borlänge Truckutbildning Jönköping Truckkort Nyköping Truckkort Katrineholm Truckkort Söderköping Truckkort Växjö Truckkort Västerås

Öka chanserna till jobb

Med ett truckkort ifrån Truckbröderna!

Idag är det oerhört meriterande med ett truckkort då lagerindustrin är stor och det finns gott om jobb. Det är inte heller vilket jobb som helst – det är ett roligt jobb!

Arbetet som truckförare är ett omväxlande och ibland utmanande jobb samtidigt som det är bra betalt. Boka en kurs för truckkort IDAG!

Truckkort Linköping Truckkort Norrköping Truckkort Jönköping Truckkort Kalmar

Trygg och säker

Våra utbildningar fokuserar på säkerheten i det dagliga arbetet som truckförare. Målet med utbildningarna är att du ska känna dig trygg och säker i en truck och därmed kunna söka ett jobb och veta att du har tillräckligt med erfarenhet och kunskap för att manövrera trucken.

Truckkort Eskilstuna Truckutbildning Eskilstuna

Garanti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för fortsatt övning (kostnadsfritt). Du är också välkommen att komma tillbaka på framtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Truckkort Eskilstuna Truckutbildning Eskilstuna

Om oss

Truckbröderna erbjuder tidseffektiva, kvalitativa, prisvärda och seriösa truckutbildningar. Vi har en gedigen erfarenhet från branschen och genomför både företagsanpassad och privat truckutbildning i hela landet.

Trygg läroplan

Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 och våra utbildare har kunskapen för att se till att våra kursdeltagare kommer ut på sina arbetsplatser och känner sig trygga och säkra i det de gör.

Verksamma områden

Truckbröderna växer så det knakar! Idag erbjuder vi truckutbildningar för dig som bor i: Linköping, Norrköping, Jönköping, Kalmar, Falun, Borlänge, Mora, GävleLudvika, Sandviken, Leksand, Sala, Hudiksvall, Ljusdal, Nyköping, Katrineholm, Söderköping, Växjö, Västerås, Eskilstuna, Enköping hela Södermanland, Strängnäs.

Truckkort Linköping Truckkort Norrköping Truckkort Jönköping Truckkort Kalmar

Truckkort Strängnäs Truckutbildning Strängnäs